lauantai 18. toukokuuta 2013

Ihan pihalla

Kun aloitin bloggaajana minulla oli ajatuksena keskittyä valokuvien välityksellä pitkälti sisustukseen, koska minua oli niiltä tiimoilta pyydetty aloittamaan oma blogi. Nyt on kuitenkin kevät ja luonto kauneimmillaan ja huomaan kuvaavani suurimmilta osin luontoa ja kukkia. Toisaalta, luulisi tämän olevan täysin luonnollista. Kuka nyt jäisi sisälle istumaan kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja kaikki vihertää. Minä saan ainakin valtavasti inspiraatiota eloon heränneestä luonnosta. Luvassa siis taatusti lisää kukkakuvia! ;)

Tänäänkin on vietetty aikaa pihalla ja ihasteltu pojan kanssa kevään ihania kukkia. Tänään tuli myös hankittua vähän lisää kesäkukkia, mutta ne odottavat vielä istuttamista. Totesimme miehen kanssa että nurmikkokin on venähtänyt parissa päivässä niin pitkäksi että huomenna pääsee kyllä ruohonleikkuri töihin ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Huomenna on myös tarkoitus pestä ja vahata autot, ja uusi ajokkini pääsee meidän isännän hellään käsittelyyn. ;) Löysin siis vihdoin mieluisan ja hyvän auton, ja vanha auto meni eilen vaihtoon. On se aina yhtä mukavaa kun on uusi menopeli! Wroom, wroom! ;)

 
Mitä mieltä sinä olet? Tarkoittaako kevät myös sinulle siirtymistä sisältä ulos ja tuleeko sisustuksesta toissijainen asia? Kommentoi ja liity lukijaksi! :)

Nyt alkaa täällä meillä Euroviisujen kisastudio. Ulkona tosin paukkuu niin kova ukkonen, että toivotaan etteivät sähköt katkea.

Oh, oh, oh oh oh ding dong! ;)
Mukavaa lauantain jatkoa sinulle!

- Melissa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti