lauantai 25. toukokuuta 2013

Olohuoneen kesäpäivitys

Tänään sain H&M-pakettini, jossa oli vaatteiden lisäksi myöskin vähän uutta sisustustavaraa, tottakai. ;) Uusien tyynynpäällisten myötä innostuin päivittämään koko olohuoneen ilmeen kesäisempään. Nyt olenkin aivan innostunut näistä Tine K:n tapaisista hillityn sinisen värisistä päällisistä. Materiaalikiin on ihanan pehmeää. Todella onnistunut ostos! Paketissa oli myös kiva uusi kahvikuppi ja keittiöpyyhe.




Minulta löytyy ennestäänkin tämän H&M:n "Sel de Mer"-sarjan tuotteita ja nyt valikoimiin oli tullut myös astioita. Tämän kahvikupin myötä voi olla että tulee myöhemmin hankittua lisääkin astioita tästä sarjasta.

Laitoin jonkin aikaa sitten lauantain kunniaksi ihanan banaanikakun uuniin ja nyt koko talossa leijailee herkullinen tuoksu. Reseptin jaan kanssanne myöhemmin. Tämä kakku on loistava vaihtoehto kun tekee mieli hyvää ja kotoa löytyy kypsiä banaaneja.

 Täällä seurataan nyt American Idolin finaalia, ja tuo Candice Glover laulaa kyllä niin uskomattoman kauniisti. Upea ääni! Oikein mukavaa lauantai-iltaa sinulle!

- Melissa - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti