Viikonloppuna mieheni teki huippuherkullisia pannareita, joiden ohjeen rakkaani bongasi uusimmasta Me-lehdestä. Nämä pannukakut tehdään 12 muffinin peltiin, ja määrä oli oikein oiva ainakin meidän porukalle. Näitä tehdään toistekin!
BANSKUPANNARIT
2 ½ dl vehnäjauhoja
¾ tl suolaa
½ dl sokeria
1 tl kardemummaa
4 dl maitoa
2 kananmunaa
½ dl sulatettua voita
Vuokiin:
juoksevaa margariinia
1 iso, kypsä banaani
Sekoita taikinan aineet ja anna turvota 15–30 minuuttia.
Voitele muffinipellin vuoat (à 1 - 1,25 dl) ja laita jokaiseen vuokaan 3 banaaniviipaletta. Siirrä vuoka leivinpaperoidun pellin päälle niin vuoista paiston aikana mahdollisesti valuva rasva ei sotke uunia.
Annostele hyvin sekoitettu taikina vuokiin.
Paista uunissa 200 - 220 asteessa 25–30 minuuttia, kunnes pannukakut ovat kauniin värisiä ja kypsiä.
Tarjoa vaniljajätskin kanssa! Nams!
Herkullista keskiviikkoa!
❤
2 ½ dl vehnäjauhoja
¾ tl suolaa
½ dl sokeria
1 tl kardemummaa
4 dl maitoa
2 kananmunaa
½ dl sulatettua voita
Vuokiin:
juoksevaa margariinia
1 iso, kypsä banaani
Sekoita taikinan aineet ja anna turvota 15–30 minuuttia.
Voitele muffinipellin vuoat (à 1 - 1,25 dl) ja laita jokaiseen vuokaan 3 banaaniviipaletta. Siirrä vuoka leivinpaperoidun pellin päälle niin vuoista paiston aikana mahdollisesti valuva rasva ei sotke uunia.
Annostele hyvin sekoitettu taikina vuokiin.
Paista uunissa 200 - 220 asteessa 25–30 minuuttia, kunnes pannukakut ovat kauniin värisiä ja kypsiä.
Tarjoa vaniljajätskin kanssa! Nams!
Herkullista keskiviikkoa!
❤
Näyttää ja kuulostaa tosi herkulliselta :) Täytyypä itsekin kokeilla!
VastaaPoistaKokeile ihmeessä, oli tosi helppo tehdä ja tosiaan tosi kätevää kun taikina laitetaan muffinivuokiin. :)
Poistavarmasti hyviä...nammm..:)
VastaaPoistaOli kyllä niin namia että! ;)
PoistaKuulostaa aivan eri hyviltä :-) halu olisi kokeilla :-) olen vaan banskulle allerginen mutta voisin miehelle tehdä, :-) kiitos vinkistä ♡
VastaaPoistaSaattaisi muuten toimia kivasta ompullakin. Kokeile sitä! :)
PoistaMinäkin olen tehnyt kerran pikkupannareita muffinivuokassa. Ne olivat sellaisia vaniljaisia. Tykkäsin tosi paljon, vaikkei ole tullut sitten enää tehtyä uudestaan. Hyvältä vaikuttaa tämä sinunkin reseptisi!
VastaaPoistaKiitos :)
PoistaPakko kokeilla!
VastaaPoistaKokeile ihmeessä! Nam :)
PoistaKuulostaa herkkuliselta :). Täytyy joku päivä kokeilla.
VastaaPoistaOn kyllä tosi herkkuja! :)
PoistaBanskuletut on nyt niin jokapaikassa esillä, että ei voi varmaan itsekään enää muuta kuin kokeilla, ei tätä muuten kestä, katsella vaan ;D
VastaaPoistaOli kyllä pakko kokeilla ja tosi hyviähän nuo ovat! :)
PoistaAi että näyttää hyviltä, taidan kyllä testata näitä viikonloppuna!
VastaaPoistaTestaa ja nauti! ;)
PoistaNam, kuulostaa ja näyttää hyviltä! Nappaan ohjeen mukaani!:)
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua!