keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Banana Pancakes

Viikonloppuna mieheni teki huippuherkullisia pannareita, joiden ohjeen rakkaani bongasi uusimmasta Me-lehdestä. Nämä pannukakut tehdään 12 muffinin peltiin, ja määrä oli oikein oiva ainakin meidän porukalle. Näitä tehdään toistekin!


BANSKUPANNARIT

2 ½ dl vehnäjauhoja
¾ tl suolaa
½ dl sokeria
1 tl kardemummaa
4 dl maitoa
2 kananmunaa
½ dl sulatettua voita

Vuokiin:
juoksevaa margariinia
1 iso, kypsä banaani

Sekoita taikinan aineet ja anna turvota 15–30 minuuttia.

Voitele muffinipellin vuoat (à 1 - 1,25 dl) ja laita jokaiseen vuokaan 3 banaaniviipaletta. Siirrä vuoka leivinpaperoidun pellin päälle niin vuoista paiston aikana mahdollisesti valuva rasva ei sotke uunia.

Annostele hyvin sekoitettu taikina vuokiin.

Paista uunissa 200 - 220 asteessa 25–30 minuuttia, kunnes pannukakut ovat kauniin värisiä ja kypsiä. 


Tarjoa vaniljajätskin kanssa! Nams!

 Herkullista keskiviikkoa!

17 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuulostaa tosi herkulliselta :) Täytyypä itsekin kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, oli tosi helppo tehdä ja tosiaan tosi kätevää kun taikina laitetaan muffinivuokiin. :)

      Poista
  2. Kuulostaa aivan eri hyviltä :-) halu olisi kokeilla :-) olen vaan banskulle allerginen mutta voisin miehelle tehdä, :-) kiitos vinkistä ♡

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen tehnyt kerran pikkupannareita muffinivuokassa. Ne olivat sellaisia vaniljaisia. Tykkäsin tosi paljon, vaikkei ole tullut sitten enää tehtyä uudestaan. Hyvältä vaikuttaa tämä sinunkin reseptisi!

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa herkkuliselta :). Täytyy joku päivä kokeilla.

    VastaaPoista
  5. Banskuletut on nyt niin jokapaikassa esillä, että ei voi varmaan itsekään enää muuta kuin kokeilla, ei tätä muuten kestä, katsella vaan ;D

    VastaaPoista
  6. Ai että näyttää hyviltä, taidan kyllä testata näitä viikonloppuna!

    VastaaPoista
  7. Nam, kuulostaa ja näyttää hyviltä! Nappaan ohjeen mukaani!:)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista