tiistai 11. helmikuuta 2014

Suloiset Saintpauliat

Kukat ovat miltei yhtä lähellä sydäntäni kun sisustus, joten lienee täysin luonnollista että näin kevään lähestyessä blogikiinkin alkaa ilmestyä kukkajuttuja enemmän. Viimeviikkoisella reissulla paikalliseen kukkataloon en vain pystynyt vastustamaan heidän suurta paavalinkukka- valikoimaansa, joten mukaan kotiin lähti kolme eriväristä kaunotarta. Tuo suloinen kukka on niin ihastuttava!

Suloista tiistain jatkoa! 

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva kun laitatkin kukka juttuja! :-) Näitä on aina ilo lukea / katsella :-)
  Tosi kauniisti olet laittanut esille, nuista saa kyllä varmasti hymyn joka päivä! <3

  Tiistai illan jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juuri noita tuossa ihastelin kun makoilen tässä sohvalla kovan vatsataudin jälkimainingeissa.

   Kyllä tämä tästä! <3

   Poista
 2. Ihania!! :D Mullakin kukat ja sisustus kulkee käsi kädessä <3

  VastaaPoista
 3. Kaunnita...kukat ovat minunkin sydäntä lähellä. Välillä päätän, että nyt EN osta yhtä ainutta vähään aikaan ja kuin ollakkaan, taas löytyy joku kiva kukka ostettavaksi..:))

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat, näitä oli lapsuudenkodissa aina. :) Tiesithän että saat ne kukkimaan pitkään/enemmän kun napsit välillä reilulla kädellä lehtiä pois!

  VastaaPoista
 5. Nuo ovat kyllä ihania.. Ovatko nuo miten helppohoitoisia? Voisin harkita ostavani itsekin noita, mutta kun en ole mikään viherpeukalo.. Tarvitsen helppohoitoisia kasveja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat Erika ainakin omasta mielestäni helppohoitoisia. Vaatimaton valontarpeen suhteen (auringonpaahteessa ei viihdy), varovainen ja tasainen kastelu. Nämä voi tosiaan kukkia monta kertaa vuodessa ja kasveja on helppo lisäillä lehtipistokkaista. Ja mikä parasta, ovat todella edullisia, joten ei haittaakaan vaikket saisi menestymään - uusia raaskii aina ostaa. Nämäkin olivat 3kpl 5e! Eikun ostamaan siis! :)

   Poista
 6. Kaunis asetelma, kun on eri värejä rivissä. Isoäiti oli oikea mestari hoitamaan paavalinkukkia. Hänellä oli omat niksit ja lannoitteet. Kyllä ne kukkivatkin sitten kauniisti ja runsaasti. Itse en ole onnistunut samalla tavalla :)

  VastaaPoista