tiistai 4. helmikuuta 2014

Pirtsakkaa tiistaita!

Ihanaa huomenta! Tänään olen jollain tapaa erityisen pirteä, vaikka olen aina aamuihminen ollutkin. Istun keittiön pöydän äärellä ja nautin aamukahvista ja ihastelen eilen ostamiani, intensiivisen punaisia tulppaaneita. Mikä upea, pirteä väri!  Sopii täydellisesti tämänaamuiseen olotilaani. :)

Erityisen energisen olotilan takana on varmasti myös tieto siitä, että tämän viikon aikana on luvassa kaikkea mukavaa. Tänään pääsen töiden jälkeen nauttimaan kahden tunnin pituisesta kasvohoidosta ja perjantaina minua hemmotellaan uusien rakennekynsien muodossa. Tunnen itseni onnekkaaksi! Itse lukeudun niihin ihmisiin, jotka eivät ota mitään itsestäänselvyytenä, joten näistä arjen onnenhippusista on tärkeä nauttia joka päivä. ❤Iloista tiistaita tyypit! 

11 kommenttia:

 1. Kiitos, iloista tiistaita, myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. No tuohan kuulostaa ihan täydelliseltä viikolta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niin minunkin mielestäni! Hymyssä suin istun töissä tälläkin hetkellä <3

   Poista
 3. Aamuihmiset on minulle suuri mysteeri :D
  Mutta silloin kun itse saan herätä ihan rauhassa aamulla (jos jostain kumman syystä tuntuu siltä että voisi nousta ylös) niin onhan siinä oma tunnelmansa. Ja kieltämättä fiilis on hyvä sitten kahdentoista maissa, kun on tehnyt jo vaikka ja mitä ja koko päivä on vielä edessä :)
  Hauskaa tiistaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä me ihan normaaleja immeisiä ollaan! :D On tosiaan ihan huippua, kun saa niin paljon tehtyä jo aamulla. :)

   Poista
 4. Ihanan pirteitä kukkia ja ihana aamu :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteän värisiä kukkia.

  Uusi lukija ilmottautuu :).

  -S-

  lloveyourselff.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa että löysit tänne blogiini. Sydämellisesti tervetuloa! :)

   Poista