lauantai 8. helmikuuta 2014

Unelmointia

Lauantain kunniaksi tällainen pienoinen haave-postaus. Olen aina unelmoinut suuresta vanhasta talosta, jossa on perinteiset lankkulattiat ja vanha kakluuni. Nyt tällainen täydellinen talo on myynnissä meidän kaupungissamme ja tämän myötä tekisi miltei mieli laittaa oma talo myyntiin. Tämä vuonna 1896 rakennettu, hirsirunkoinen, yli 200 neliöinen talo sijaitsee upeissa maisemissa joen rannalla. Tilaakin olisi tarpeeksi kaikkien sisustusunelmien toteuttamiseksi. Ja meidän koirat rakastaisivat uiskennella tuolla joessa. ❤
Kuvat: oikotie.fi

Talo kaipaisi valkoista maalia kattoihin, lattioihin ja keittiön kaappeihin, mutta muuten se olisi unelmien täyttymys. Pidän muutenkin siitä, että vanhoissa taloissa on lähes aina tarjolla jonkinmoista projektia. Parasta polttoainetta inspiraatiolle. Tämän takia en usko että viihtyisin kovin kauaa upouudessa kodissa. Joskus kyllä unelmoin uuden rakentamisesta, mutta vanhat talot ovat loppujen lopuksi paljon ihanempia. Niillä on oma historiansa, aivan kuten meillä jokaisella.

Talo jäänee unelmaksi, sillä nykyinen talomme sijaitsee meidän molempien aikuisten töiden kannalta niin hyvällä paikalla, ja onhan tähän omaan kotiin ehtinyt kiintyä näiden 7 vuoden aikana kun täällä ollaan asuttu. Lisäksi tällä hetkellä on todella vaikea saada omakotitaloja myydyksi.

Mutta unelmoida pitää! Aina!
Mukavaa lauantain jatkoa sinulle!

❤ 

25 kommenttia:

 1. Ihania unelmia! Niitä saa ja pitääkin olla :)

  VastaaPoista
 2. Oon niin kyllä kanssasi samaa mieltä, pitää voida unelmoida!!! Itsellä myös hirmuisasti unelmia, joista toivon ainakin osan joskus toteutuvan :) Ihana blogi sinulla, rakastan itsekin kukkasia! Kivaa loppuviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Aina yhtä ihanaa kuulla että joku pitää blogistani ❤

   Täällä blogissa keskitytään kyllä paljon kukkasiin myös. Kukat ovat niin ihania! ❤

   Poista
 3. Onpas ihanan näköinen paikka! Kyllä kelpaisi minullekin :). Mutta eipä tällä hetkellä realistinen ajatus kuitenkaan...haaveilla silti pitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin Katja! Vähän tekisi kyllä mieli suunnata talon näyttöön tänään, mutta siinä vaiheessa menettäisin varmasti sydämeni lopullisesti ;)

   Poista
 4. Haaveita pitää olla, ihana paikka! Kivaa sunnuntaita:)

  VastaaPoista
 5. Näyttää kyllä hyvältä ja haaveita pitää aina olla :)

  VastaaPoista
 6. Ihana talo ihanalla paikalla. Osta pois. ;)

  VastaaPoista
 7. Joskus on varoitettu unelmoimasta, sillä niillä on tapana toteutua ;)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 8. Ihanan blogin löysin sattumalta :)
  Mukavaa viikkoa

  VastaaPoista
 9. Ihana talo! <3 Kelpaisi meillekin :D

  VastaaPoista