maanantai 15. syyskuuta 2014

Home Sweet Home

Noniin! Täällä ollaan! Home sweet home, takaisin bloggerissa ja oman domainin alla. Tuntuu hyvältä! Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita.

Kuten ehkä huomaatte, on blogiin saattanut ilmestyä myös jokunen mainos. Tämä johtuu siitä, että blogini on tästä päivästä lähtien myös osa Indiedays Inspiration- joukkoa. Blogin ulkoasua on myös päivitetty hieman, ja uuden "Pin"- logon myötä kuviani pystyy tästedes halutessaan pinnaamaan suoraan Pinterestiin.

Ja sitten kurkistus olkkariin. Kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin, niin inspiroiduin taannoin niin vahvasti tuosta perennapenkistä poimitusta komeamaksaruohosta ja sen ihanasta väristä, että vaihdoin sen myötä sohvien tyynynpäällisetkin. Yksi asia johtaa toiseen. Ja kolmanteen. Ja niin päin pois. Myös sisustuksessa.

Sama maksaruohopuska koristaa muuten edellen tuota olohuoneen uutta pöytää, joten tässähän voi todeta sen olevan erinomaisen kestävä leikkokukkanakin.


Käytiin tänään paikallisessa lasiliikkeessä tilaamassa kesällä hankkimani peililipaston pikkukaappien oviin uudet, kirkkaat lasit. Lasien kotiuduttua on lipasto vihdoin valmis. En malttaisi odottaa!

Palaillaan pian! Ihanaa uutta viikkoa teille!

6 kommenttia: