perjantai 19. syyskuuta 2014

Nostalgiaa Lastenhuoneeseen

Tehtiin taannoin pikku visiitti maaseudulle tätini luo. Tädin luota löytyy kaikkea vanhaa ja hienoa, ja kellarista perunoita hakiessamme huomasin tavaroiden seasta pilkottavan värikkään liitutaulun. Mahtavinta oli se, että liitutaulussa sattui olemaan minun lapsena raapustamani teksi! Olin melko tasan 20 vuotta sitten raapustanut tauluun nimeni ja päivämäärän. Taulussa luki "Melissa 26.6.1994".

Tuosta löydöstä tuli niin nostalginen fiilis, että pyysin tädiltä kauniisti, josko saisin tuon liitutaulun kotiimme pojan huoneeseen, ja siellä se nyt on. Samainen taulu, johon pikkumiehen äiti on lapsena serkkujen luona kylässä ollessaan kirjoitellut.
 Pojan huoneeseen kotiutui pari päivää sitten myös kiva pikkusalkku Tigerista. Pikkumies tykkää laittaa salkkuun pikkuautoja ja kanniskelee sitä sitten ylpeänä ympäri taloa. Metallinen salkku kolisee lisäksi niin hauskasti, että välillä se on saanut toimia musiikintekovälineenäkin!


Odotan kovasti että poika kasvaisi niin isoksi, että haluaisi leikkiä enemmän tässä yläkerrassamme sijaitsevassa, omassa huoneessaan. Sillä tavalla saisi siistittyä hieman keskikerrosta, jossa hänellä on leikkihuone tällä hetkellä.

Mahtavaa perjantaita teille kaikille!

11 kommenttia:

 1. Tuollaiset on niin tunnearvoa ja muistoa täynnä ♡♥ ihana kun sait omalle pojalle tuon :-)

  VastaaPoista
 2. Meillä on aika samankaltainen liitutaulu! :)
  Se on minun vanha ja löysin mökiltä varastosta sen pari kesää sitten. Liitutaulu oli sen verran kärsinyt, että piti maalata uusiksi.
  Täällä parin vuoden takaisessa postauksessa näkyy: http://jotaintekemista.blogspot.fi/2012/07/liitutaulu.html
  Ja löytyy meillä Tigerin salkkukin! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä ihania! Pari ystävää onkin kommentoineet että heilläkin on ollut tuollaiset liitutaulut. :)

   Ja Tiger on kyllä huippumesta! Pitää käydä taas joku päivä :D

   Poista
 3. Aivan mahtava löytö tuo liitutaulu, itselläkin on samanlainen aikanaan ollut! <3 Kaunis huone pojalla, eiköhän hän pian ala viihtyä leikkimässä siellä! :)

  Ihanaa perjantaita! <3

  VastaaPoista
 4. Heippa,

  Vaikka kopioin tuolta osoiteriviltä tämän blogin osoitteen Bloggerin hallintapaneeliin, se väittää, että osoitteesta puuttuu syöte.. Osaatko auttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Erika! Kokeile syöttää ihan vain www.melissastakeonlife.com

   Ilmoita jos ei vieläkään toimi! :)

   Poista