torstai 18. syyskuuta 2014

Hiilaritietoisen Omenapaistos

Eilen teki töiden jälkeen mieli tehdä jotain herkkua meidän omista omenoista. Päädyin tekemään omenamurupaistosta muuntelemalla hieman tätä kaurahyveen reseptiä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon sopivaksi.

Omenapaistos

Kotimaisia omenoita 
1,5 dl kookoshiutaleita
1,5 dl mantelijauhoa
1 dl pähkinärouhetta
 1 dl karppisokeria
2 rkl kanelia
150g voita

Viipaloi omput ja asettele uunivuokaan. Sirottele päälle kaneli ja sulata voi kattilassa. Lisää kuivat aineet voisulaan ja anna kiehahtaa. Levitä seos omppujen päälle ja paista puolisen tuntia 200 asteisessa uunissa. Tarjoa kermavaahdon kera. 





Herkullista torstaita!

4 kommenttia:

  1. Eilen olin kans vapaalla suunnitellut tekeväni mutta kiireessä jäi. Viikonloppuna ehdottomasti :-)
    Tuo näyttää niin herkulta ♡

    VastaaPoista
  2. Nam, näyttää tosi herkulliselta, tätä reseptiä voisin testata, kun tuo on meidänkin ykkös syksyherkku. :)

    VastaaPoista