maanantai 17. kesäkuuta 2013

Huutonetin $uperlöydöt

Täällä Porvoossa on ollut sateinen sää jo monta päivää, mikä taas on innostanut metsästämään löytöjä, ja oikein mukavasti onkin löytynyt kaikennäköistä uutta kotiin. Itse tykkään sekoittaa uutta ja vanhaa. Olen ehdottomasti kierrätyksen kannalla kaikessa, mutta ostan myös uutta. Jos näen jotain mistä pidän nettikaupassa tai perinteisessä kivijalkaliikkeessä niin ostan sen. Tämän filosofian myötä onkin tullut osteltua kotipesään sekä käytettyä että uutta viime aikoina. 

Tämänkertaisen postauksen keskipisteenä ovat huutonetistä ihan uskomattoman halvalla löytämäni Bastionin latenväriset jumbokupit. Bastion Collections on ihastuttava Hollantilainen yritys joiden nettisivuja pääset kurkkimaan tästä. Huutamani 6 kuppia ovat täysin käyttämättömiä ja maksoin niistä pitkälti yli puolet vähemmän kuin mitä kaupassa maksavat. Tällaiset löydöt ilahduttavat, ja ISOSTI! :)

Remontin edistymisestä sen verran, että meillä revitään tapetteja hiljakseen olohuoneesta ja sieltä onkin jo puolet seinistä ilman tapettia. Hiljaa se hyvä tulee, eikö niin?!  Huomenna on vuorossa pojan 2-v neuvola, jota odotamme innoissamme. On aina yhtä mukava käydä katsomassa miten pikkuherra on kasvanut ja kehittynyt.

Oikein hyvää alkanutta viikkoa sinulle ja muistathan pysyä kuulolla. Blogin ensimmäinen arvonta julkistetaan näinä päivinä! 

- Melissa - 

4 kommenttia: