torstai 27. kesäkuuta 2013

Remontin tilannekatsaus

Meillä mies on rempannut ahkerana jo muutamana päivänä aamusta iltaan periaatteella. Tai itse asiassa yöhön asti on venynyt, mutta nyt kun tuloksia alkaa näkyä niin tuntuuhan se hyvältä!

Olohuoneesta on revitty vanha tapetti ja nyt seinät ovat saaneet raikkaan, puhtaan valkoisen värin. Rakastan valkoista!!!

Laminaatin asennus olohuoneeseen on aloitettu ja huomenna on tarkoitus saada myös keittiön lattian asennus valmiiksi. Lauantai pyhitetään sitten leipomiseen ja siivoamiseen kun sunnuntaina vietetään pojan 2-vuotisjuhlia. Aikataulu on melko tiukka, mutta eiköhän tuo hyvin mene. Laminaatti on mielestäni vielä paremman näköinen asennettuna kuin miltä se liikkeessä näytti. Sävy on juuri oikea, hieman harmahtava, eläväpintainen valkoinen. 
Päässäni muhii paljon uusia ideoita nyt kun olohuone on tyhjillään ja tilan näkee tavallaan "uudessa valossa". Aion kuitenkin laittaa ideat mietintämyssyyn ja pohtia niitä kaikessa rauhassa.

Huomenna onkin viimeinen työpäiväni ennen kesäloman alkua. Jollain tavalla en ole ollenkaan sisäistänyt että olen jäämässä lomalle. Johtuu varmasti hektisestä aikataulusta remontin ja pojan synttärijuhlien suunnittelun parissa. No, viimeistään ensi viikon alussa asetan itseni "loma-moodiin" kun juhlat on juhlittu ja remontti suurimmilta osin takana. Juhlien jälkeen on tosin tarkoitus vielä tehdä jotain hienosäätöjä, mutta eipä siinä mitään kun ollaan jo lomalla. 

Lämminta torstaita sinulle!

- Melissa -

7 kommenttia:

 1. Golvet ser ut att bli fint.. Super flitiga är ni... Kanske ni i nödfall kan fira födelsedag ute...
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack så mycket Sanne! De har lovat ösregn till söndag, så vi får nog hoppas på att min man hinner få allt färdigt. Skulle idag få sin bror som hjälp så jag tror nog det fixar sig. Ha det så bra! :)

   Poista
 2. Kiitos! :) Lattia on Byggmaxin mallistoa ja super-ihana tosiaan! :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää, ihania lomapäiviä

  VastaaPoista
 4. Minkä hintaista tuo laminaatti on ja saanko vielä kysyä värin numeron/nimen? Laminaatti näyttää todella hienolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laminaatti on Byggmaxin "Tammilaminaatti Tryffeli Premium", hinta 12,95e/neliö. Saa tietääkseni tilattua myös netin kautta jos ei Byggmax-myymälää lähettyvillä. :) Ja kovuusluokka korkea, eli 32.

   Tässä sulle vielä linkki:

   http://www.byggmax.com/fi-fi/rakennustarvikkeet/lattiat-ja-lattialistat/laminaattilattiat/laminaattilattia-puurakenne-8-mm-premium/13711/tammilaminaatti-tryffeli-premium

   Poista