tiistai 25. kesäkuuta 2013

Ihana kesä!

Ei voi muuta todeta kuin että ihana kesä! Lämpöä ja aurinkoa riittää ja itselläni on enää kolme päivää töitä jäljellä ennen kesäloman alkua. Huippua! 

Heti töistä kotiin tultuani suunnataan pihalle viettämään aikaa. Poika polskii syntymäpäivälahjaksi hankkimassamme uima-altaassa ja itse saa istua aurinkotuolissa ja seurata pikkumiehen hauskanpitoa.

Illemmalla kastelen kukat ja katsastan puutarhan kaikessa rauhassa. Rakastan seurata miten puutarha elää ja kehittyy päivä päivältä.Ostin tänään myös aivan ihastuttavan Ib Laursenin lautashyllyn, joka tulee keittiön lipaston yläpuolelle. Olen etsinyt sopivaa lautashyllyä jo jonkin aikaa, ja tykästyin tähän Ib:n malliin viimeksi kun kävin Vanille Home:n liikkeessä Porvoon vanhassa kaupungissa. Tästä ihanuudesta laitan kuvia heti kun saamme remontin valmiiksi ja hyllyn seinälle.

Postissa minua odotti myös Kaunis Coton lähetys. Paketissa oli kuppia, lautasta ja kulhoa. Kaikkea kivaa uuteen hyllyyn siis! Tästäkin lisää kunhan saadaan huusholli taas kuntoon. 

Ihanaa tiistain jatkoa sinulle ja tervetuloa mukaan uudet lukijat! Teitä onkin ilahduttavan paljon ja toivon teidän viihtyvän blogini parissa.

- Melissa - 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti