torstai 20. kesäkuuta 2013

Hyvä fiilis

Moikkamoi! Tänään on ollut hyvän fiiliksen päivä. Edessä pitkä viikonloppu keskikesän juhlan vieton parissa  ja sen jälkeen enää viikko töitä, ja sitten alkaa kuukauden loma. Upeaa, mahtavaa, ihanaa!!! 

Pihalla tulee vietettyä paljon aikaa ja itse nautin kesäisin vanhan pihapiirimme vehreydestä täysin siemauksin. En ole auringonpalvoja-tyyppiä, joten vanhojen isojen puiden luomat varjopaikat ovat suosikkejani hellepäivinä. 

Pihan kaivon kannelle olen asettanut puuhellamme vanhan vesisäiliön ja täyttänyt sen orvokeilla.  Olemme varmasti oman kaivon myötä säästäneet vesikuluissa melkoisesti näinä seitsemänä vuotena jona olemme täällä asuneet. Kaivosta saamme nimittäin joka kesä kukkien kasteluvedet ja autojen pesukin hoituu kaivovedellä.

Orvokkeja on myös pöydällä ison omenapuun alla. Nämä tosin kaipaavat jo leikkuuta, ja leikkaankin orvokkini "maan tasalle" aina kerran kesässä. Näin ne yltävät vielä täyteen kukoistukseensa vielä toisenkin kerran kesän aikana. Meidän verannalla kukat viihtyvät jo aikaisin keväällä, joten ostan orvokkini joka vuosi heti taimien ilmestyttyä torikauppiaille. Suosin kesäkukissa paikallisia tuottajia, joiden taimet ovat lähes poikkeuksetta suuria, kestäviä ja kauniita. Lisäksi on mukava tukea lähialueen tuotantoa.

Nyt toivotan teille mukavaa torstai-iltaa ja Juhannuksen odotusta! 

- Melissa - 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti