lauantai 1. kesäkuuta 2013

Muuttuvat suunnitelmat

Niin ne suunnitelmat muuttuvat. Nyt tosiaan vaikuttaa vahvasti siltä, että jäädään asumaan nykyiseen taloomme. Pohdittiin asioita ja tulitiin siihen tulokseen että meidän on ihan hyvä asua tässä, eikä oman talon rakentamisella ole mitään kiirettä. Meillä on tässä niin ihana piha ja sijainti on molempien työpaikkojen kannalta hyvin pitkälti täydellinen. Lisäksi talo on aivan ihana, joten mikäpä tässä asuessa.

Näiden päätösten siivittäminä pursuamme mieheni kanssa ideoista. Suunnitelmissa on keittiön ja olohuoneen lattioiden uusiminen, olohuoneen seinäpintojen uusiminen sekä verannan rappusten ja kaiteiden uusiminen. Alla kuva lattiasta, jonkatapaista suunnittelemme keittiöön ja olohuoneeseen. 


 Suunnitelmissa siis eläväpintainen valkoinen lattia ja seinät saavat myös valkoisen värin. Ovat kyllä tälläkin hetkellä valkoiset, mutta vanha tapetti poistetaan ennen maalausta. Tässä vähän Tine K:n kuvia, jotka inspiroivat minua suuresti tällä hetkellä. Haluan lopputuloksesta mahdollisimman valoisan, varsinkin kun meidän olohuoneemme on melko pienikokoinen.

Kuva: Homenord.se
Kuva lainattu Tine K:n blogista

Kuva lainattu Tine K:n blogista

Itse olen eniten innoissani pojan tulevan huoneen sisustamisesta. Huone on seissyt pitkälti tyhjänä viimeiset kaksi vuotta, eikä siinä tällä hetkellä ole kuin matto lattialla ja pieni kirjahylly. Haluan pitää sisustuksen yksinkertaisena, ja suunnitelmissa onkin hankkia vain muutamia huonekaluja huoneeseen. Tämä johtuu siitä, että pojan varsinainen leikkihuone sijaitsee talomme keskikerroksessa, jossa vietämme suurimman osan ajasta. Pikkumiehen uudesta huoneesta tulee siis ensin hänen makuuhuoneensa ja aikanaan sitten myös leikkihuone ja siten kokonaisvaltaisesti hänen huoneensa. Pojan huoneen kimppuun isketään tosin varmasti vasta syksymmällä.

Oikein hyvää kesäkuun ensimmäistä päivää sinulle!

 - Melissa -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti