tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukuusi


Meidän pikkuherra odottaa joulua sen verran innokkaasti tänä vuonna, että päätettiin sunnuntaina ottaa esille joulukuusi. Vuosi vuoden jälkeen tämä kestokuusi jaksaa ilahduttaa meitä kauneudellaan. Kuusi tuli meille aikoinaan lahjana, enkä totta puhuen ole tähän päivään mennessä törmännyt yhtä kauniiseen tekokuuseen. Kauppojen kuusissa on yleensä oksia melko harvassa tai sitten ne on hirmuisen muovisen näköisiä. Oletteko törmänneet samaan?

No, meillä iloitaan joka tapauksessa kovasti kuusesta ja kuusenvalojen ihanasta tuikkeesta. Koristeiden väreiksi valikoituivat muun kodin tavoin tänä jouluna hopea ja punainen. Mitä pidätte? :)

Tähteä meidän kuusessa ei tänäkään vuonna ole, ja täytyy myöntää,  että kaipaan sitä vuosi vuodelta vähemmän. Mitään "glitteri" kuusennauhaa meille ei myöskään tule. Omat mieltymykseni juontavat varmasti juurensa siihen "vähempi on enempi"-ajattelutapaan. Makuja on kuitenkin monia, enkä missään nimessä kritisoi sitä perinteistä tapaa koristella joulukuusi. Kaikki kuuset ovat kauniita!
:)

Ihanaa tiistaita! Voikaa hyvin!

5 kommenttia:

 1. Kuusi näyttää oikein kauniilta! <3 Ihanat värit! :-)

  VastaaPoista
 2. Kyllä olen törmännyt tuohon, että muovikuuset tosiaan myös näyttävät muovikuusilta, kunnes viime jouluksi hankimme sellaisen muovikuusen, josta ei pysty näkemään että se on muovia. Hinta oli kyllä aika korkea, mutta liike joka niitä myi oli juuri lopettamassa ja saimme roiman alennuksen, joten sitten ostos oli järkevä. Ja ilahduttaahan kuusi meitä monen monta vuotta.
  Kuusenne on kaunis ja koristeet nätit.

  VastaaPoista
 3. Hopea ja punainen. Kyllä passaa. Hyväksytään :). Meillä ei ole muovikuusta. On ollut vain oikeita puskia, kuusia ja kerran jopa mänty :))
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista