lauantai 26. lokakuuta 2013

Lauantaijuttuja ja joulufiiliksiä

Huomenta ihanaiset! Kello on hieman yli 7 aamulla ja makoilen sängyssämme virkeänä ja täynnä energiaa uuteen päivään. Ja mikä parasta, tänäänhän on lauantai! Tämä tarkoittaa kiireetöntä yhdessäoloa rakkaista rakkaimman pikkupoikamme kanssa, sekä parhaan ystävän vierailua. Paras ystäväni on myös pojan kummitäti, ja pikkumies odottaakin kummitätinsä vierailuja vähintään yhtä paljon kuin äitinsä. Ihanaa kun kummilapsen ja kummin välille on kehittynyt noin upea suhde! Siitä iloitsen suuresti. :)

Tähän päivään mahtuu toivon mukaan toki paljon muutakin. Suunnitelmissa on ainakin leipoa viimeksi esittelemääni valkosuklaa & sitruuna- mutakakkua ja illemmalla olisi tarkoitus käväistä pojan serkun 2-vuotissynttäreillä. Toivon mukaan sää ei tänään olisi kovin synkeä, sillä sisäinen valokuvaajani olisi kovin inspiroitunut ikuistamaan syksyisen pihamme yksityiskohtia. 

Joulukin on mielessä päivittäin, ja pari päivää sitten pyörittelinkin jo käsissäni olohuoneen ikkunan joulutähteä. Maltoin tosin mieleni ja päätin, että heti marraskuun alussa saan ripustaa tähden ikkunaan. Kaivelinkin joulufiiliksissäni koneelta yhden kuvan viime joululta. Joulu on niin taianomaista aikaa!




Pikkuherra vetää vielä hirsiä ja talossa on ihanan hiljaista. Ai että miten nautinkaan tällaisista harvinaisista hiljaisuuden hetkistä! Parhautta! <3

Tästä postauksesta tuli varmasti yltiöpositiivinen, joten pahoitteluni siitä jos jotakuta häiritsee! :D Levitän tässä syksyn pimeydessä enemmän kuin mielelläni hyviä fiiliksiäni ja positiivista asennettani täällä blogistaniassa. Tänä synkkänä aikana pienikin valonpilkahdus tai vaikka pelkkä vastaantulijan hymy voi pelastaa päivän. Jaetaan siis hyvää mieltä!

Parhainta lauantaita toivotellen,

Melissa

14 kommenttia:

  1. Onpa kauniita kuvia, juuri tänä aamuna kun tulin keittiöön mietin että koskahan voisi jouluvaloja jo laittaa esille :) Päädyin sitten sytyttelemään monta kynttilää ja niiden valossa oli kyllä ihanaa nauttia aamiaista!
    Noista sinun bannerin kuvista tuli mieleen juttu jonka luin eilen uusimmasta Lantlivistä, siinä oli haastateltu Tricia Quildia ja hän totesi joulunsa olevan sininen, sininen sopii kuulemma hyvin jouluun ;) Meillä on aika vähän sinistä loppujenlopuksi, mutta alkoi tehdä mieli kokeilla sitäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on jouluna käytössä valko-sininen juhla-astiasto, mutta muutoin en ole ennen kovin paljoa sinistä jouluna. Olen kyllä itsekin nähnyt todella inspiroivia kuvia sinivalkoisesta joulusta ja kieltämättä houkuttelee jonkin verran ;).

      Poista
  2. Voi kuinka kaunis postaus ja ei positiivisuus pahasta ole koskaan :-) tosi kiva oli lukea :-) kera kauniiden kuvien ♡

    Oikein mukavia juhlia ja lauantaita ♡

    VastaaPoista
  3. Todella ihania jouluisia kuvia, itsekään en oikein jaksa enää odotella, että saisi laittaa useampaankin ikkunaan joulutähden ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekee kyllä todella tiukkaa täälläkin! ;) Saa nähdä eksyykö tuo joulutähti jo tänä viikonloppuna olkkarin ikkunaan :D

      Poista
  4. Tälläisiä positiivisia ja onnellisia postauksia on mukava lukea...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Jatketaan siis positiivisella asenteella täällä blogissakin! ♡

      Poista
  5. Kauniita tunnelmallisia kuvia. Piristävät kummasti :)

    VastaaPoista
  6. Jos vois nii painasin tykkää-nappia! Kiva lukia ilosta tekstiä tunnelmallisten kuvien kera. :)
    Mää jo alotin joulufiilistelyn ja laitoin eilen parvekkeelle kranssin jouluvaloineen.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IIIIhhhana kuulla Ilona! Laittaisin tykkää-napin ihan sinua varten jos osaisin! ;)

      Poista
  7. Ihana blogi täällä! Ompa teillä kaunis koti :)

    VastaaPoista