keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Wanted: Ikkunavalaisin keittiöön

Heipparallaa! Tällä kertaa ajattelin keskittyä kodin sydämeen, eli keittiöön, ja tarkemmin ottaen sen valaistukseen. Keittiömme on olohuoneen lisäksi kotimme tärkeimpiä ja käytetyimpiä tiloja, joten huoneen esteettisyys ja toimivuus on jo tämänkin takia erityisen tärkeää.



Kaipaisin keittiöömme modernimpia säilysysratkaisuja ja muutenkin päivitystä tälle vuosituhannelle. Keittö on remontoitu kokonaisuudessaa edellisen kerran 1990-luvulla. Lisää aiheesta tässä postuksessa, klik.

Jonkin ajan kuluttua alkaa varmasti olla aika vaihtaa keittiön kaapistot, mutta tähän hätään etsinnässä olisi sopiva, pieni kattolamppu keittiön pienemmän ikkunan yläpuolelle lisävaloa tuomaan. Olen aina joutunut pitämään tuossa pöytävalaisinta, sillä tuo kohta keittiötä olisi muutoin kovin hämärä. 



Nyt pyytäisinkin teiltä vinkkejä! Kertokaa ihmeessä jos tiedätte jonkun kauniin ikkunavalaisimen joka mielestänne sopisi tänne meille. Valaisin tulee kiinnitettäväksi normaaliin sähköpistokkeeseen. Ikkunavalaisin saisi sopia tyyliltään keittiönpöydän yläpuolella olevaan isoon valaisimeen. Vinkit ovat erittäin tervetulleita!

Tunnelmallista keskiviikon jatkoa!


Melissa

2 kommenttia:

  1. Minulle tuli heti mieleeni ikkunavalaisimet jotka hankin töihin tänä kesänä. Näiden tyyli tosin on vanhahtava ja jos etsit modernimpaa ilmettä niin mahtavatko olla sitten ihan sitä mitä haet. Mutta käy kurkkaamassa, itse ole ollut näihin todella tyytyväinen :) http://www.valoshop.fi/Bovall-ikkunavalaisin-antmessinki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos vinkistä Kaisa! :) Ei ollut ihan sitä mitä haen, joten jatketaan etsintää. ;)

      Poista