tiistai 8. lokakuuta 2013

Syksyisen ihastuttava Vanille Home

Pirtsakkaa tiistaita teille! Nyt teille on luvassa reilu pläjäys ihania kuvia. Kävin nimittäin eilen Porvoolaisessa sisustajan unelmaliikkeessä Vanille Homessa ja ikuistin samalla liikkeen ihanan syystunnelman. Vanille Home on "Melissa's Take on Life"- blogin yhteistyökumppani ja teille on tämän yhteistyön myötä pian luvassa upea arvonta. Tästä lisää piakkoin!


Tiskin takana häärii liikkeen aurinkoinen omistaja, Sonja. Vanille Homen henkilökunta on todella ystävällistä, asiantuntevaa ja auttavaista, joten kauppaan on aina yhtä mukava tulla.

Liike sijaitsee upeassa vanhassa hirsitalossa Porvoon Vanhan kaupungin sydämessä. Liikehuoneistoa koristavat pari vanhaa kakluunia jotka myös toimivat hienoina tunnelmanluojina.



Syksyn sisustusvärit ovat kauniisti edustettuina maanläheisen valkoisen, beigen, ruskean ja harmaan eri sävyissä. Juuri nämä sävyt puhuttelevat itseäni eniten. 






Edustettuna ovat mm. Linum, Greengate, Ib Laursen, Gant ja Lexington.




Sohvan keskellä komeileviin Linumin tyynyihin ihastuin täysin! Ovat uskomattoman kauniita ja sopisivat täydellisesti meille.





Vanille Home myy myös vaatteita. Tässä kauniita ja tyylikkäitä syysuutuuksia "Lilly of Sweden":ilta.


Alla upeat "Grand Design"- neuletyynyt. Olivat muuten todella pehmoiset ja ylellisen oloiset!



Myös kukallisten kuosien ja pastellisävyjen ystäville löytyy ihanuuksia tästä liikkeestä. Alla Greengaten ja Ib Laursenin söpöyksiä.




Vanille Homesta löytyy myös paljon punaista väriä nyt kun pikkuhiljaa kuljetaan joulua kohti. Hyllyllä kurkkiva hauva, joka muuten on valaisin, muuttaa ehdottomasti meille jonain päivänä kun saadaan pojan huone valmiiksi. Mikä söpöys! :)


Wuf wuf! Haukut ovat lähellä meidän perheen sydäntä. Onhan meillä kaksi omaa karvakuonoa kotona!






Takahuone on sisustettu seesteiseksi makuuhuoneeksi. Vanha, kaunis rautasänky kruunaa kokonaisuuden.






Takahuoneen ikkunoista on upeat näkymät historiallisen ranta-aitan sisäpihalle.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Tunnelmallista iltaa teille jokaiselle!

Melissa




5 kommenttia: