perjantai 18. lokakuuta 2013

Tine k in my home & ALENNUSKOODI

[ Blogiyhteistyö ]

Oi että rakastan TineK:ta! Parhaiten Tinen tuotteita mielestäni kuvaa englanninkielinen sana "Serenity" joka tarkoittaa seesteisyyttä. Tinen tuotteet vain ovat yksinkertaisen kauniita ja tuovat kotiin ihanan rauhaisan tunnelman. 

  Sain valita olohuoneeseemme syksyisiä Tinen tuotteita blogin yhteistyökumppanilta Design Westiltä. Kuten moni teistä lukijoista jo tietää, pidän kovasti tummansinisen eri sävyistä tehostevärinä sisustuksessa. Tyylikäs tumma sininen ryhdittää kauniisti vaaleaa sisustuspohjaa ja sopii hyvin esimerkiksi harmaan kanssa. Täten päädyin upeaan, käsinkirjailtuun tummansiniseen pellavatyynynpäälliseen (Mustflo50-BB), sekä tyynyn kirjailun värisiin Facet-tuikkulaseihin.





Alla Facet-tuikkukupit väreissä "kirkas", "denim" ja "almond". Lahjakääreessä olevassa saippuassa on raikas ja hienostunut valkoisen teen ja inkiväärin tuoksu. Saippua on pakattu niin kauniisti, että päädyin laittamaan sen tuikkulasien kanssa samalle tarjottimelle ihan silmäniloksi.

 


Design Westiltä saapuneessa paketissa oli myös pienoinen yllätys Reunionin tuoksukynttilän muodossa. Ruotsalaisen Reunionin ekologiset Me& Friends -tuoksukynttilät valmistetaan soijavahasta. Lasina on käytetty marokkolaista kierrätyslasia, jota voi pesun jälkeen käyttää juomalasina. Tätä pitääkin ehdottomasti kokeilla!


Tuoksuna hurmaava luumu ja santelipuu ja tuo tupsukin on supertyylikäs. Tykkään! :)


Design Westin valikoimissa on muuten Tine K:n myös muita laadukkaita merkkejä, kuten Greengate, Designers Guild, PiP Studio, Miss Blackbirdy sekä aiemmin esittelemäni Irislights sisustusvalot.
 
Ilon päivä rakkaat lukijat! Design West haluaa tarjota blogini lukijoille huiman 15% alennusta tilauksen yhteydessä tulevan viikonlopun aikana. Alennuksen saa koodilla MELISSA ja koodi on voimassa tästä hetkestä sunnuntaihin 20.9.2013 asti. Eikun ihanuuksia tilaamaan, klik!

Nyt toivotan teille shoppailuiloa sekä mitä parhainta viikonloppua! 

Melissa


8 kommenttia:

  1. Tine K:n tuotteet ovat todella ihania, itsekin tykkään niistä paljon ja meiltä löytyykin silkkisiä varjostimia ja kattovalaisimia useita :)

    Kauniita kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna, ja ihanaa tosiaankin että löysit tänne minun blogiini. <3

      Poista
  2. Tine K alkaa pikku hiljaa minuunkin uppoaan kun monessa paikkaa olen sitä nyt ihastellut :-)

    Näyttää todella mukavalle sinulla ja olet valinnut tosi kivat tuotteet :-) Tehosteena sininen toimii todella kivasti! :-)

    Viikonlopun iloa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija! <3 Noissa Tinen tuotteissa tosiaan on sellaista sanoinkuvaamatonta seesteisyyttä jota kaipaan kovasti ympärilleni.

      Ihanaa viikonloppua sinulle! :)

      Poista
  3. Den blåa kudden är så super vacker mot det vita..
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Visst är den det, håller med om saken. :)

      Ha ett riktigt skönt veckoslut Sanne!

      Poista
  4. Kauniit nuo tuikkukupit:)! Kivaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista