keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Upea Elce Stockholm

Tällä kertaa teille on luvassa hieman inspiraatiota "Elce Stockholm":in muodossa. En tiedä onko merkki teille tuttu, mutta itse himoitsen muutamaa heidän tuotettaan ja pidän kovasti heidän modernista ja graafisesta linjastaan. Sisustuksessamme ei ole tähän mennessä ollut moderneja vaikutteita, mutta tietyt modernit sisustuselementit sopisivat erinomaisesti meidänkin sisustukseen. Ja tämähän on meidän kotimme, eikä sisustuksen mielestäni tarvitse myötäillä orjallisesti tiettyä linjaa.

Elce Stockholm on melko tuore yritys, jonka perusti Suomessa syntynyt Tiina Wilén vuonna 2011. Wilén on asunut ympäri maailman mutta asuu tätä nykyä Tukholman maaseudulla. Tämä intohimoinen maailmanmatkaaja hakee inspiraatiota ympäri maailman ja halusikin luoda jotain uutta skandinavisille markkinoille. Brändin design on klassinen maustettuna tuoreilla sävyillä jotka sopivat moneen sisustustyyliin.



Alla oleva "Mumbai Indigo Cushion Cover" sopisi täydellisesti meidän sohvaa koristamaan. Erittäin houkutteleva kaunotar, ja mikä lumoava väri!



Kauniin graafiset tyynyt sopivat hienosti myös makuuhuoneeseen.


Klassinen mustavalkoinen on varma valinta.





 Tämä "Velvet Sateen Blanket Black" näyttää ihanan pehmeältä ja ylelliseltä.

  Kaikki kuvat: Elce Stockholm press images
 
Kerrassaan upeita tuotteita Elce Sockholmin valikoimassa! Omistatko sinä heidän tuotteitaan ja jos omistat, niin mitä?

Nyt toivottelen ylellistä keskiviikkoiltaa teille kaikille! Mukava nähdä että teitä lukijoita tulee koko ajan lisää. Jättäkäähän kommentti muistoksi käynnistänne. Ilahdun suuresti kommenteistanne ja vuorovaikutus kanssanne on erittäin tärkeä osa tätä rakasta harrastusta.

Ps. Muistakaa kaikki käydä tykkäämässä blogin Facebook-sivuista! Arvon kauniin yllätyspalkinnon kun saadaan 200 tykkääjää kokoon. :)


Melissa

7 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita. Mustavalkoiset tyynyt ovat minun lemppareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustavalkoiset ovat kyllä erittäin tyylikkäät. Tykkään! :)

      Poista
  2. Tämä on uusi merkki minulle, kauniita tyynyjä! Ihana kun olet saanut huimasti uusia lukijoita!

    VastaaPoista
  3. Nuo on niin ihania! Laitan kyllä heti ostoslistalle jotain :)

    VastaaPoista
  4. Todella kauniita! En omista yhtään, vielä :)

    VastaaPoista